Sponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Alex

Turen går til Frankrig
Alex ved første test på Val De Vienne med hans Yamaha R6.
 
Adac Junior Cup giver 5. plads
Vi valgte at køre endnu en sæson i Tysk ADAC junior cup alene på grund Alexikke var tilfreds med hans første år. Sæsonen startede fantastisk hvor både Alex og Michael Møller Pedersen var blandt favoritterne. Mekaniske problemer og manglende erfaring med at hele tiden finde det sidste effekt var desværre medskyldig i ingen af drengene opnåde et topresultat. Det hører dog med til historien at Alex fik en 5. plads som hans bedste resultat og Michael udgik med defekt motor fra en 3 plads, samt begge drengene altid var lige omkring top 10.
 
13 år gammel og med teknisk overblik 
Alex næste Honda RS 125 nu med fuld monteret Öhlins for og bag. Årets første træning er igen Frankrig på Val de Vienne. Han kørte første pas på hans gamle Honda RS125 og skulle så prøve andet pas på den nye Honda, desværre er der allerede på 1 flyvende omgang et styrt der udløser rødflagning og derved stop for videre kørsel så Alex han kommer ind i pitten og slår visiret op og fortæller cyklen kører rigtig godt. "Okey," siger jeg, "så kører den stækt, er det det du mener med godt?" - men Alex svarer "nej, den styrer bare rigtig godt." Igen kommer vigtigheden med affjedringen ind i billede med måden en racer kører og opleves på. Alex slutter den første dag med at rykke op i den hurtigeste klasse 13 år gammel.
 

 

Gav svenskerne tørt på...
Alex deltog i to klasser ved SM på Sviestad med 2 første pladser og kun mekanisk defekt der forhindrede ham i at hente pokaler hjem fra alle 4 heat, som den gode Jarl vores desværre afdøde tuner han tørt sagde, "nu ved de hvem Alex fra Danmark er ..."
 
Hårde konkurrencer gav bonus

Alex udvikling er nu i fuld gang og han deltager i 2007 både ved ADAC Junior Cup i Tyskland samt Junior Cuppen i Sverige. Hvis du ønsker hård konkurrence i Roadracing kan vi klart anbefale ADAC Junior CUP. Feltet er altid på min. 46 startende og fra 6 til 8 forskellige nationer på alle Tysklands klassiske racerbaner. 

Feltet er benhårdt, racerne bliver serviceret og trimmet som var vi til mini VM, reglerne bliver kontroleret på sædvanlig TYSK GRUNDIGHED men man føler sig langt hen af vejen tryg ved at det er yderst vanskeligt at "snyde" med racerne. 
Den hårde konkurrence i Tyskland gav dog med det samme bonus i Sverige hvor Alex kun tabte et race (2 plads) til hans væste konkurrent.
 
Træningslejre udvikler Alex
Alex i Frankrig på Val De Vienne i 2006 12 år gammel. Det var helt tydeligt at de muligheder der er til rådighed på de træningslejre har udviklet Alex. Han fik med det samme fart i raceren og avancerede hurtigt i klasserne, ingen tvil om alle nye racerkører bør invistere i den mulighed.
 
Forbereder sæsonen
Alex brugte efteråret og vinteren 2007/2008 til at forberede den kommende sæson.
Det nye i hans forberedelse var især det faktum, at han var blevet 14 år og derfor mere tænkende og professionel i sin opfattelse.
Alex startede et samarbejde med en mental træner Mark Anthony fra firmaet Decision. Samarbejdet har været yderst givtigt indtil nu og Alex og Mark mødes stadig et par gange om måneden.
 
Benzin i blodet fra da han var 7 år

Det er ikke første gang, Alex Schacht Nielsen har oplevet at være i kamp mod konkurrenter, han på papiret ikke skulle kunne dyste mod. Han startede som så mange andre i micro motocross, da han var syv år, og så snart han var gammel nok, tog han springet til mini road racing, hvor de første titler blev hentet hjem.
Alex oplevede fra starten succes med klubmesterskaber og danske mesterskaber i hans første år i de forskellige grene af motorsport på 2 hjul.
Alex havde, igen som den yngste i dansk roadracing, sin internationale debut i Tyskland da han var 11 år. Han deltog i Tysklands roadracing miniserie med 4. og 5. pladser som bedste resultat, hvilket skal ses i betragtning af den hårde konkurrence han var oppe imod.

Alex skiftede som 12 årig til de store baner og klasser med voksne konkurrenter. Alex deltog i Nordisk Mesterskab (Scandinavian Open) på en 10 år gammel 125GP racer, og scorer point, som den yngste på dispensation i historien.
 
15-årige Alex jagter VM-titlen 
I august 2008 fik MC-Basen Super Challenge sin hidtil yngste deltager. Og han var ikke engang de 16 år, der er minimumskravet i Danmarks Motor Unions reglement for klassen. Han var yngre end det. Først i september fyldte Alex Schacht Nielsen, Greve, nemlig 15 år.
Men den sjællandske teenager har vist så gode resultater, at Danmarks Motor Union valgte at udstede en dispensation til ham, så han kunne deltage i MC-Basen Super Challenge.
 
 
Besøg vores facebook- fanside
og vind et års abonnement
af magasinet Bike. KLIK HER
Schacht Racing v/ Fragtmanden Viggo Petersens Eftf. A/S | Letland Allé 3, 2630 Tåstrup - Denmark | Tlf.: 40417390
 
 
Hovedsponsorer