Road Racing: Schacht nr. 4 i UEM Superstock 600cc

2012-10-08 12:00

18 årige Alex Schacht sikrede sig en samlet 4. plads i UEM Superstock 600cc serien 2012, efter en fantastisk kørsel ved finalen på Magny Cours i Frankrig. En præstation der indiskutabelt var årets bedste…

Fra en startplacering som nr. 10, var Alex tæt på at blive involveret i et styrt på første omgang, men det lykkedes ham heldigvis at lave en undvigemanøvre og slippe forbi med motorcyklen blivende på hjulene.

Situationen satte ham tilbage på 12. pladsen, men Alex var i stand til at få sat nogle hurtige omgange ind, og sluttede sig til kæmpen om det sidste trin på podiet.

Med en overhaling af Luca Vitali på 3. sidste omgang, og indtagelsen af 6. pladsen, så Alex ud til at være rigtigt godt kørende. Men med 1omgang igen, besluttede han at køre endnu en sikker 6. plads i hus, og dermed også den samlede 4. plads i stillingen.

”Jeg er så glad” sagde Alex Schact efterfølgende og uddybede ”Jeg har lært så meget i år, og i den sidste halvdel af sæsonen har jeg lavet nogle gode resultater. Jeg vil gerne takke hele teamet, og specielt min mor og far, der har været der hele vejen. Vi er et lille familie team, så dette resultat betyder alt for os.”

Magny Cours Race Result:
1st M. Van Der Mark EAB Ten Kate Junior Team
2nd R. Russo Team Italia FMI
3rd M. Marchal Coutelle Racing Team
6th A. Schacht Schacht Racing SBK ONE

Final Championship Standings:
1st M. Van Der Mark EAB Ten Kate Junior Team 219 points
2nd R. Russo Team Italia FMI 207 points
3rd G. Duwelz Team MTM Racing 98 points
4th A. Schacht Schacht Racing SBK ONE 75 points

Schacht Racing v/ Fragtmanden Viggo Petersens Eftf. A/S | Letland Allé 3, 2630 Tåstrup - Denmark | Tlf.: 40417390
 
 
Hovedsponsorer